Γιατί να γίνω μέλος της πρώτης Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών;
Γιατί μαζί, συλλογικά, καταφέρνουμε περισσότερα!

Από την ίδρυση μας το 2001, χάριν της δυναμικής εθελοντικής προσπάθεια των ενεργών μελών μας που χαρακτηρίζεται από συνέπεια, συνοχή και συνέχεια, έχουμε παρουσιάσει και συνεχίζουμε με την ίδια αφοσίωση, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα να σχεδιάζουμε συγκροτημένες θεσμικές παρεμβάσεις σε επίπεδο Κεντρικής Κυβέρνησης αλλά και Περιφερειών (σε εθνικό επίπεδο) και να δημιουργούμε και να αναπτύσσουμε διακρατικά δίκτυα, σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, για τη στήριξη της πρόσβασης των νέων επιχειρηματιών σε νέες υπερεθνικές αγορές.

Η εμπειρία, γνώση και ο εθελοντικός χρόνος που αφιερώνουν τα μέλη μας, για τη βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής παρουσίας της ελληνικής Νεανικής Επιχειρηματικότητας στον Παγκόσμιο Οικονομικό Χάρτη, κοινώς για το όφελος όλων των νέων επιχειρηματιών, επιβεβαιώνεται και από τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του συλλογικού μας φορέα, σε όλη την ελληνική επικράτεια, αριθμώντας πλέον 10 δραστήριους Συνδέσμους Νέων Επιχειρηματιών.

Ποια είναι τα οφέλη των μελών:

  • Δωρεάν Υπηρεσίες // Εκπτώσεις // Υποτροφίες Τα μέλη μας μπορούν να αξιοποιήσουν υπηρεσίες ή/και προϊόντα (δωρεάν ή σε προνομιακές τιμές) που έχουμε εξασφαλίσει από φορείς και εταιρείες (μέλη ή μη του δικτύου μας) που στηρίζουν τη νεανική επιχειρηματικότητα. Πατήστε το σύνδεσμο και βρείτε τις προσφορές που σας ενδιαφέρουν.
  • Ομάδα Θεσμικών Παρεμβάσεων Τα μέλη μας έχουν τη δυνατότητα να θέτουν απευθείας καίρια ερωτήματα, και να μοιράζονται περιπτώσεις που χαίρουν επίλυσης, με την αποτελεσματική Ομάδα Θεσμικών Παρεμβάσεων της ΟΕΣΥΝΕ. Μια ομάδα που μελετάει, ερευνά, αναλύει και προασπίζεται με επιχειρήματα και επιστημοσύνη τη νεανική επιχειρηματικότητα. Πατήστε το σύνδεσμο και δείτε τις τελευταίες εμπεριστατωμένες προτάσεις της για το ΕΣΠΑ 2014-2020.
  • Δικτύωση Μέσω της ΟΕΣΥΝΕ, τα μέλη μας έχουν άμεση πρόσβαση σε εθνικά και διεθνή επιχειρηματικά δίκτυα με στόχο τη δημιουργία συνεργασιών και συνεργιών, και σε έγκυρη πληροφορία για την υποστήριξη της επιχειρηματικής εξωστρέφειας και τις καλές πρακτικές σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.
  • Εκπαίδευση & Κατάρτιση Η δραστηριότητα του Συνδέσμου μας σε εθνικά και ευρωπαϊκά έργα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη μας να επωφεληθούν από δωρεάν σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό και σχετικά εργαστήρια που αναπτύσσουν τις επιχειρηματικές τους ικανότητες και δεξιότητες.
  • Συμμετοχή σε εκδηλώσεις Η ΟΕΣΥΝΕ διοργανώνει και συμμετέχει σε πληθώρα συνεδρίων και εργαστηρίων που προάγουν την ενημέρωση, τη δικτύωση και την ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας, και στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη μας.
  • Mentoring Καθώς κατανοούμε τις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου, προσφέρουμε έμπρακτη υποστήριξη μέσα από το δίκτυο μεντόρων ώστε να έχετε τη δυνατότητα μέσω της καθοδήγησης να ξεκινήσετε, διατηρήσετε και αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Γίνε μέλος και νιώσε τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας!

Εγγραφείτε εδώ  ||  Στηρίξτε την προσπάθεια μας